Over ons

KANTOOR 32 ontzorgt al 10 jaar ondernemers op administratief gebied. Van zzp tot mkb met en zonder personeel, van eenmanszaak en vof tot bv, maar ook voor stichtingen en verenigingen stelt KANTOOR 32 haar diensten beschikbaar. Bij jouw thuis, aan de zaak of bij Willemijn aan de keukentafel. Ook ’s avonds! Zonder de kosten van een duur kantoorpand blijven de tarieven laag. En Willemijn heeft directe lijntjes met diverse externe specialisten, onder andere op het gebied van fiscaal recht en salarissen. Zo is zij voor iedere vraag een eerste en laatste aanspreekpunt, dus geen ‘van-het-kastje-naar-de-muur-cultuur’.

over ons

Het team

Willemijn Telegenkamp

Willemijn heeft KANTOOR 32 ruim 10 jaar geleden opgericht in haar woonplaats Delden. Gewoon aan huis, waar de klanten worden ontvangen aan de keukentafel. KANTOOR 32 is een administratiekantoor voor ondernemers. Van zzp tot MKB, eenmanszaak, VOF, BV. Willemijn stelt jaarcijfers samen, periodecijfers en verzorgt aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en geeft fiscaal advies. Willemijn zorgt voor actueel inzicht in cijfers en heeft een jarenlange loopbaan in de Accountancy achter zich. Zij is klantgericht, houdt zich niet aan vaste werktijden en heeft fiscale en administratieve kennis van verschillende branches.

Corry Ros-ter Avest

Corry komt oorspronkelijk uit Delden en woont al jaren in Bentelo. Zij heeft jarenlang gewerkt op het secretariaat van een accountantskantoor voordat ze de overstap maakte naar KANTOOR 32 en zij zich steeds meer is gaan richten op administratieve dienstverlening. Corry verzorgt de omzetbelastingaangiften van klanten en houdt dagelijks de administraties bij in het boekhoudpakket van Yuki, maar verwerkt ook administraties in Snelstart, AutomaaT, Sportlink en Twinfield. Daarnaast is Corry accuraat, klantvriendelijk en eerste aanspreekpunt van KANTOOR 32 voor vragen op het gebied van boekhouding, btw en salarisadministratie.

Anita Manders-Workel

Anita komt uit Delden, waar zij ook als zelfstandige werkt. Anita brengt veel kennis en ervaring met zich mee door haar werk voor verschillende accountantskantoren en Willemijn maakt daarom graag gebruik van haar diensten. Anita is vooral op de achtergrond bezig met het samenstellen van jaarcijfers, inkomstenbelasting- en vennootschapsbelastingaangiften voor eenmanszaak, VOF en BV.

Leanne Pot

Leanne komt ook uit Delden en is de jongste kracht van het team. Zij is bijna klaar met de versnelde opleiding ROC Bedrijfsmanagement (bedrijfsadministratie) en wil verder studeren. Leanne werkt administraties bij in Yuki en Snelstart naast haar studie en heeft inmiddels de nodige ervaring opgedaan. Ze is klantgericht, maar meer op de achtergrond aanwezig en werkt snel en netjes.

Wij hebben de kennis van cijfers, onze klanten van ondernemen. 

Samen doen we waar we goed in zijn!

Helpen en ontzorgen

 

Willemijn is afgestudeerd aan de HEAO richting Bedrijfseconomie en startte haar loopbaan bij KPMG Accountants. Ook begon ze met de opleiding tot registeraccountant. Door haar ervaring bij de grotere bedrijven kwam ze erachter dat zij zich liever bezig wilde houden met het mkb: ‘liever een directeur die ook eigenaar is’.

KANTOOR 32, een kantoor aan huis, werd door Willemijn opgericht en dit jaar bestaat het administratiekantoor alweer 10 jaar. Haar goede naam en reputatie vooral dankend aan mond-tot-mond reclame. Willemijn is een persoon die graag helpt en (ont)zorgt. “Ik ben hier ingerold omdat ik altijd al wel interesse had in cijfers. En als ik zo mensen kan helpen, dan haal ik daar ook enorm veel voldoening uit. Er zijn mensen met een grote angst voor de ‘blauwe envelop’. Maar dat betekent lang niet altijd betalen! Ik zoek het graag voor ze uit en stel ze gerust. Heel dankbaar werk.”

Actueel inzicht in de cijfers

 

Willemijn legt uit: “Ik stel jaarcijfers samen en verzorg de aangiften inkomsten-, vennootschaps- en omzetbelasting en geef fiscaal advies. Dit doe ik niet alleen. Samen met Corry Ros, Leanne Pot en Anita Manders, een vaste collega van SAMEN Administratief, zorgen wij ervoor dat binnen 24 uur online administraties worden bijgewerkt. Dit doen wij met behulp van diverse slimme boekhoudpakketten. Ondernemers willen actueel inzicht in de cijfers en natuurlijk willen ze ook weten hoeveel belasting ze moeten betalen. Dat kunnen wij allemaal regelen.”

"Bel gerust als je ergens mee zit of vragen hebt. Bij ons geen 'uurtje factuurtje'!"