Boekhouding

Jaarrekening

Belastingen

Salarissen

"Bel gerust als je ergens mee zit of vragen hebt. Bij mij geen 'uurtje factuurtje'!"

Wie is Willemijn?

Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Willemijn Telgenkamp en na mijn loopbaan in de accountancy heb ik KANTOOR 32 opgericht in mijn woonplaats Delden. KANTOOR 32 is al 10 jaar actief als administratiekantoor voor ondernemers. Van zzp tot mkb met en zonder personeel, van eenmanszaak en vof tot bv, maar wij zijn er ook voor stichtingen en verenigingen.

Ik stel jaarcijfers samen en verzorg de aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting voor mijn klanten en geef fiscaal advies. Dit doe ik niet alleen. Corry Ros, Isa Hoogeveen en Anita Manders werken ook voor KANTOOR 32 en samen zorgen wij ervoor dat binnen 24 uur online administraties worden bijgewerkt met behulp van de slimme boekhoudsoftware van Yuki. Boekhouden doen we niet alleen met Yuki hoor (al werkt Yuki supergoed), wij stellen ook jaarcijfers samen op basis van Snelstart, Tellow, Twinfield, Moneybird, AutomaaT of op basis van een goed ingerichte Excel-administratie. 

Veel klanten administreren zelf en geven daarna de cijfers aan de accountant of administratiekantoor. Sommigen besteden de boekhouding helemaal uit, maar allemaal hebben ze hetzelfde belang. Ondernemers willen actueel inzicht in de cijfers en natuurlijk willen ze ook weten hoeveel belasting ze moeten betalen.

Wij hebben de kennis van cijfers, onze klanten van ondernemen. Samen doen we waar we goed in zijn!